Home | Alfen laadpaal

Laadpalen van Alfen

De laadpalen van Alfen staan bekend om hun robuustheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Alfen is een van oorsprong Nederlandse laadpalenproducent die zich richt op de internationale markt voor laadpalen. De laadpalenproducent is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke internationale speler die een reeks slimme laadoplossingen biedt voor thuis, het bedrijf en de openbare ruimte. Laadpalen van Alfen worden in Nederland gefabriceerd, en getest en gecertificeerd door onafhankelijke partijen. Ze worden geleverd met een grote variëteit aan laadvermogens en functionaliteiten. Lees hieronder meer over de laadpalen van Alfen!

Je vindt alle laadpalen van Alfen in onze webshop

Onze laadpalen van Alfen voor thuis of op kantoor!

Bij WiR bieden we verschillen laadpalen van Alfen aan. De specificaties verschillen per type, waardoor de ene laadpaal meer geschikt is voor thuis, en de ander meer voor kantoor. Hieronder lichten we de verschillende laadpalen van Alfen voor je toe!

Een laadpaal die nergens misplaatst is: de Alfen Single Pro-line

Compact, slim en voor zowel thuis als zakelijk te gebruiken! Met zijn compacte ontwerp en slimme functies is de Alfen Single Pro-line geschikt voor zowel thuis als op de zaak en kan gemonteerd worden aan de muur en op een paal. De Single Pro-line van Alfen is voorzien van een mooi kleurenscherm als gebruikersinterface en biedt de mogelijkheid om je bedrijfslogo weer te geven. Deze laadpaal kan zowel met vaste kabel als losse socket (zonder vaste kabel) geleverd worden.

In combinatie met de verschillende intelligente functies van de Alfen Single Pro-line is deze laadpaal klaar voor de toekomst. Zo is de Single Pro-line ontworpen voor maximale laadsnelheid zonder de netaansluiting te overbelasten. Als je kiest voor de optie load balancing dan weet je zeker dat je energieverdeling thuis of op kantoor optimaal in balans is. De lader past zich automatisch aan naar de restspanning om overbelasting van het stroomnetwerk te voorkomen. Met een app voor je smartphone heb je een overzicht van je laadsessies en plan je gemakkelijk laadsessies op afstand in.

Het vlaggenschip onder de laadpalen: de Alfen Double Pro-line

De Alfen Eve Double Pro-line is het vlaggenschip onder de laadpalen van Alfen en zien we steeds vaker terug in de openbare ruimte. Ook bedrijven kopen deze laadpaal graag voor een laadplein. De laadpaal valt meteen op door het relatief grote formaat ervan, wat te verklaren is door de dubbele socket. Met een dubbele socket heb je twee stopcontacten en kan je dus twee auto’s tegelijk opladen! Sluit je de laadpaal via twee voedingskabels aan op het netwerk dan kunnen de twee auto’s tegelijkertijd op het maximale vermogen van 22kW laden. Daarmee is deze laadpaal zeer geschikt voor laadpleinen en publieke laadplekken maar eveneens geschikt voor huishoudens met twee elektrische auto’s. 

Door smart charging-software op de laadpalen te laten installeren, zorgen de laadpalen voor een evenredige distributie van stroom over de verschillende laadpalen. De Double Pro-line kan tot wel 100 laadpalen op zo’n systeem hebben. Daarmee krijgen alle auto’s die opladen evenveel stroom. Als er minder auto’s opladen, kan er meer stroom naar elke laadpaal waarmee de auto’s sneller opladen. De robuuste behuizing van de Double Pro-line is door Alfen ontworpen voor intensief gebruik, regelmatige wissels van gebruikers, en is goed bestand tegen het Nederlandse weer. Tel daar de slimme functies van de laadpaal bij op en de Double Pro-line van Alfen komt uit de bus als een zeer geschikte laadpaal voor bedrijven. Geïnteresseerd in de Alfen Double Pro-line? Vraag hier een offerte aan of lees meer over een laadplein voor je bedrijf.

De verschillen tussen de Alfen Single Pro-line en de Alfen Double Pro-line

de Single Pro-line laadpaal van Alfen
Koop hier de Laadpaal Double Pro-line

Wordt het een laadpaal van Alfen? Of toch even verder kijken?

Waarom kiezen onze klanten voor WiR?

Advies op maat

Wij houden graag persoonlijk contact met de klant en zorgen samen voor de beste laadoplossing voor de betreffende situatie.

Snelle service

Je aankoop en installatie binnen enkele weken geregeld. Zo kunnen jij, je werknemers en/of klanten snel, veilig en opgeladen op weg!

Vakkundige installatie

Met onze gecertificeerde installatiepartners voorzien wij jou van een A-kwaliteit installatie. Veiligheid en kwaliteit staan voorop.

Transparante prijzen

Geen gedoe, gewoon een duidelijke prijs.

Een laadpaal kopen voor thuis of het bedrijf? Onze laadpalen van de topmerken Alfen, Easee, EVBox, Wallbox en Webasto zijn terug te vinden in onze winkel. Meer informatie over het aankopen van een laadpaal en het installeren ervan, vind je op onze installatiepagina en bij de veelgestelde vragen. Voor telefonisch advies kan je ons bereiken via 085 004 1921.

Klanten zeggen...

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr,

“Lorem ipsum dolor”

4/5
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et
– Naam

“Lorem ipsum dolor”

4/5
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et
– Naam

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door gebruik te maken van onze website gaan wij er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees hier meer over onze cookie voorwaarden.