Your Cart

Snelladen met DC-laders

Nu steeds meer mensen overstappen op elektrische voertuigen, wordt de behoefte aan betrouwbare en gemakkelijke laadoplossingen steeds belangrijker. Ook laadsnelheid speelt een belangrijke rol. In tegenstelling tot de traditionele AC-laders, waarbij het enkele uren kan duren om een elektrisch voertuig volledig op te laden, kunnen DC-laders (ook wel snelladers) in korte tijd een hoog laadvermogen leveren. Zo kunnen bedrijven hun klanten en werknemers snel weer op weg helpen.

Sjoerd de Boer

Gepubliceerd op 8-1-2023

Snelladen, hoe zit dat? 

Snelladen biedt een snellere manier om elektrische voertuigen op te laden, waardoor bedrijven in staat zijn om hun werknemers en klanten snel en efficiënt te bedienen. Bedrijven die investeringen doen in snellaadstations en schaalbare laadnetwerken, kunnen ook hun duurzaamheidsdoelstellingen verbeteren en een positieve impact hebben op het milieu. Snelladen kan helaas niet bij een woning. Ben je op zoek naar oplossingen voor het opladen van uw elektrische auto thuis? Neem dan een kijkje bij onze laadpalen voor thuisgebruik.

Met onze snelladers is het mogelijk om elektrische voertuigen op een efficiënte en snelle manier op te laden. Onze snelladers zijn verkrijgbaar met vermogens variërend van 40 tot 240kW per uur, wat betekent dat ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Deze DC-laadstations zijn ideaal voor plaatsing bij tankstations, winkelcentra, kantoorlocaties en wegrestaurants, waardoor elektrische auto’s van klanten, bezoekers en/of werknemers snel opgeladen kunnen worden tijdens een tussenstop.

De EVBox Troniq Modular

De EVBox Troniq Modular is een snellaadstation voor elektrische voertuigen dat is ontworpen voor gemak, flexibiliteit en toekomstbestendigheid. Het station is volledig modulair opgebouwd wat betekent dat de EVBox Troniq Modular met meerdere laadvermogens kan worden aangeschaft en later qua laadvermogen kan worden uitgebreid. Zo kun je de capaciteit van de lader mee laten groeien met de laadbehoefte op de locatie.

Modulaire opbouw
Doordat de EVBox Troniq Modular gebruik maakt van meerdere energiemodules die ook afzonderlijk kunnen werken, blijft de snellader ook operationeel wanneer een van de modules onverhoopt niet meer optimaal functioneert. Ook maakt het modulaire ontwerp van de EVBox Troniq Modular de onderdelen makkelijk te onderhouden en te vervangen.

Met gebruik van ons backoffice verdien jij je laadplein terug.

Advies op maat

Wij houden graag persoonlijk contact met de klant en zorgen samen voor de beste laadoplossing.

Snelle service

De installatie binnen enkele weken geregeld. Zo kan jij snel, veilig en opgeladen op weg!

Vakkundige installatie

Onze kundige monteurs voorzien jou van een A-kwaliteit installatie.

Prijzen op maat

Voor bedrijven maar óók voor particulieren stellen we altijd een prijs op maat op!

Benieuwd naar de EVBox Troniq Modular?