Easea laadpalen

Veilig en slim laden

Easee laadpaal kopen

Wil je een Easee laadpaal kopen? Het Noorse merk Easee lijkt snel de nieuwe marktleider in wording als het aankomt op slimme laadpalen. Slimme laadpalen zijn laadpalen die bijvoorbeeld zelf detecteren hoeveel stroomspanning en elektriciteitsnet nodig is per auto. Elk voertuig kan daarom ook aangesloten worden op deze laadpalen en hierdoor hoef je zelf geen technische specificaties uit te voeren. De laadpalen van Easee worden zowel particulier als zakelijk gebruikt. Lees verder om te zien waarom de Easee laadpalen zo worden aangeprezen.

Bekijk het gemak van de Easee

Type Easee laadpalen

Het merk Easee biedt verschillende type laadpalen. Je hebt de Easee Home laadpaal, die zoals de naam al verklapt, ontwikkeld is voor thuis. Echter is de Easee Home ook geschikt voor zakelijk gebruik. De laadpaal heeft een strak design en is gemaakt om één auto per keer op te laden. Het identiek uitziende broertje van de Easee Home, de Easee Charge, wordt voornamelijk voor zakelijke doeleinden ingezet. Het verschil tussen de twee is dat de Easee Home tot maximaal drie stuks op een systeem kan, terwijl de Easee Charge tot wel 101 stuks op één systeem opereert. WiR biedt deze laadoplossing ook aan. Heb je vragen over het gebruik van deze laadpaal met betrekking tot particulier of zakelijk gebruik? Of ben je benieuwd naar de Easee laadpaal prijs met installatie erbij? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Easee design laadpaal

Een Easee laadpaal is precies zo ontworpen dat je hem kan ophangen zonder extra instellingen aan te passen in je auto. Daarnaast hebben de Noorse makers van de laadpaal rekening gehouden met het design. Normaliter nemen laadstations erg veel ruimte in beslag, maar het merk heeft het laadstation zo compact en onopvallend mogelijk geaakt. Zo past het laadstation in iedere woning.

Kies je kleur

Het moderne design is daarnaast verkrijgbaar in verschillende kleuren kappen. Bij WiR kun je kiezen uit zwart, grijs, wit, blauw en rood. Zo kun je een kleur kiezen die perfect bij de muur, maar ook bij het design van je auto past. Ben je na een tijdje toch niet tevreden met de kleur van je laadpaal of is de  kap beschadigd? Je kunt de laadpaal altijd een nieuwe kleur geven. Dat is namelijk een kwestie van de buitenkap vervangen. Naast de standaard zwarte kap, kun je een kap uitkiezen in de kleuren rood, wit, blauw en antraciet. Ben je van plan om een Easee laadpaal te kopen? Kies je kleur en bestel de laadbox eenvoudig online!

De Easea app

Het merk Easee heeft een zeer gebruiksvriendelijke app ontworpen waarmee je je laadstation beheerd. De app zit vol handigheidjes. Hoewel de Easee geen vaste laadkabel heeft, is het bijvoorbeeld mogelijk via de Easee app een laadkabel op het laadstation te vergrendelen. Zo heb je in een handomdraai een toch een vaste kabelvariant! Daarnaast kan je je laadsessies inplannen, je lader op afstand vergrendelen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, maar ook inzicht krijgen in het totale verbruik van de laadpaal.

Altijd up-to-date met 4G Internet

Met een Easee laadpaal hoef je je geen zorgen te maken dat je lader ooit offline gaat. Er zit namelijk een 4G oplossing in geïntegreerd. Hierdoor wordt de laadpaal uit zichzelf geüpdatet wanneer er een nieuwe update beschikbaar is of er wordt een melding naar de fabriek gestuurd wanneer er sprake is van een storing. Dit heeft als gevolg dat je op afstand softwarematige fouten kunt laten herstellen. Bovendien worden de software updates automatisch via de 4G-verbinding doorgevoerd.

De Easee voor VvE’s

Het aantal Easee laadstations op een locatie is makkelijk uit te breiden. Je hoeft voor een tweede Easee laadstation namelijk niet altijd terug naar de meterkast. De tweede en derde lader kunnen namelijk worden aangesloten op de eerste. De laders verdelen het beschikbare vermogen automatisch over de laadpunten zodat alle gekoppelde auto’s tegelijkertijd worden geladen. Op deze manier laat je je VvE of bedrijf makkelijk meegroeien met de toenemende vraag naar laadvoorzieningen. Wil je meer dan drie laadstations? Het broertje van de Easee Home, de Easee Charge gaat tot wel 101 laders! Neem voor meer informatie over de Easee Charge contact met ons op.

Load balancing met de Easee Equalizer

De laadpalen van Easee zijn ontworpen om het opladen te optimaliseren. Door de Easee Equalizer in de meterkast aan te sluiten, is het mogelijk om te load balancen. Hierbij wordt alleen de beschikbare stroom uit het gebouw gebruikt om op te laden. Laden maar!

Easee laadpaal installatie

WiR-duurzaam is een betrouwbare aanbieder van laadpalen. We zijn expert in het installeren van laadpalen en kunnen je helpen met de Easee laadpaal installatie. Bovendien kun je voor een Easee Home laadpaal review altijd even een bezoek brengen aan onze website. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder. 

Waarom WIR?

Advies op maat

Wij houden graag persoonlijk contact met de klant en zorgen samen voor de beste laadoplossing voor de betreffende situatie.

Snelle service

Je aankoop en installatie binnen enkele weken geregeld. Zo kunnen jij, je werknemers en/of klanten snel, veilig en opgeladen op weg!

Vakkundige installatie

Met onze gecertificeerde installatiepartners voorzien wij jou van een A-kwaliteit installatie. Veiligheid en kwaliteit staan voorop.

Transparante prijzen

Geen gedoe, gewoon een duidelijke prijs.

De voordelen van een Easee laadpaal

Twijfel je om een Easee laadpaal te kopen? Lees dan nu verder over de verschillende voordelen van deze laadbox. Zo is de laadpaal volledig geautomatiseerd en werk het energie-efficiënt door het gebruik van load balancing. Daarnaast is de laadbox veilig en heeft het een compact design. Bovendien zijn de laadstations van het merk in Noorwegen ontwikkeld en aangepast op het klimaat, waardoor ze goed tegen barre weersomstandigheden bestand zijn. 

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door gebruik te maken van onze website gaan wij er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees hier meer over onze cookie voorwaarden.