Your Cart

Batterijopslag.
Voor duurzaam.
Energie beheer.

De uitdagingen waarmee de energie-infrastructuur van vandaag wordt geconfronteerd, vragen om innovatieve oplossingen. Bij WiR-duurzaam bieden we batterijopslagsystemen voor duurzaam energiemanagement om de stabiliteit en balans te waarborgen, terwijl we de overgang naar een duurzame energietoekomst stimuleren.

Batterijopslag systemen voor duurzaam energie management

Het energielandschap ondergaat ingrijpende veranderingen als gevolg van de snelle groei van hernieuwbare energieopwekking. In deze verschuiving naar hernieuwbare bronnen is het leveren van betrouwbare stroom op de juiste plaats en tijd uitdagender dan ooit tevoren. Onze batterijopslagsystemen voor duurzaam energiemanagement bieden een oplossing om de energievraag en -aanbod te beheersen, veerkrachtige energie-infrastructuur te creëren en tegelijkertijd kostenbesparingen te realiseren voor bedrijven en particulieren.

Onze batterijsystemen zijn te gebruiken als zelfstandige energiebron en zijn speciaal ontworpen voor ‘peak shaving’ en energieopslag. Dit is vooral handig wanneer er een overschot aan wind- en zonne-energie op het stroomnet wordt geleverd. Op dat moment zijn de prijzen laag, waardoor het interessant wordt om de batterijen op te laden met goedkope stroom. Deze opgeslagen energie kan later tegen een hogere prijs aan het net worden teruggeleverd of worden gebruikt om elektrische voertuigen op te laden.

Persoonlijk advies

Snelle service

Vakkundige installatie

Prijs op maat

Ons beste batterijopslag systeem voor residentieel gebruik

Ontdek ons innovatieve ESS-batterijsysteem, de AmpiHOME. Met zijn geïntegreerde KSTAR PV-omvormertechnologie en lithium-ion technologie van CATL biedt dit systeem een krachtige hybride opslagoplossing voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Onze thuisbatterijen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit lithium-ionbatterijen en hebben een lange levensduur. Deze batterijensystemen zijn ontworpen om samen te werken met zonne-energiesystemen, zodat je overdag zonne-energie kunt opslaan en deze ‘s nachts of tijdens piekuren kunt gebruiken, wanneer de energieprijzen het hoogst zijn. Dit is goed voor de portemonnee én het klimaat.

Ons beste batterijopslag systeem voor commercieel gebruik

De AmpiTOWER integreert een enkelfasige of driefasige omvormer met Nano Crystal-batterijen. Dit systeem gaat tot 144kW en biedt hiermee een krachtige opslagoplossing voor commerciële en industriële toepassingen.

Ook de AmpitTOWER is ontworpen om samen te werken met zonne-energiesystemen, zodat overdag zelf opgewekte energie kan worden opgeslagen en deze energie ‘s nachts of tijdens piekuren kan worden gebruikt.