Your Cart

Onze.
EVBox.
Laadpalen.

EVBox is een Nederlandse laadpalenproducent die zich bezighoudt met laadoplossingen op het gebied van AC en DC. 

EVBox laadpalen: thuis opladen en snelladen met de EVBox Troniq DC-lader

EVBox laadpalen zijn ontwikkeld voor gebruiksvriendelijkheid en eenvoudig beheer. Dit is ook terug te zien in de bijgeleverde software die eenvoudig te gebruiken is op je smartphone en computer. De laadoplossingen worden wereldwijd aangeboden aan zowel bedrijven, als huishoudens. Daarnaast is een EVBox laadpaal geschikt voor alle elektrische auto’s die momenteel op de markt zijn, maar ook voor alle elektrische auto’s die nog op de markt worden gebracht. Met een EVBox laadoplossing ben je dus klaar voor de toekomst. Waar EVBox een toekomstbestendige laadoplossing belooft, beloven wij bij WiR-duurzaam advies op maat, snelle service en een vakkundige installatie zodat jij zorgeloos de toekomst tegemoet kan rijden.

Advies op maat

Snelle service

Vakkundige installatie

Transparant prijzen

EVBox Businessline

De Businessline uitvoering van EVBox is een goede optie voor huishoudens met twee elektrische auto’s. De EVBox Businessline heeft namelijk een dubbele socket, waardoor je nooit hoeft te wachten tot de auto van je partner is opgeladen. Deze EVBox laadpaal is dan ook ontworpen om perfect te functioneren op een laadplein. Zo is het mogelijk om tot 20 laadpalen aan te sluiten op hetzelfde systeem. Omdat elke laadpaal twee auto’s tegelijk kan opladen biedt dit ruimte tot 40 elektrische auto’s.

Doordat de EVBox Businessline beschikt over ingebouwde wifi- en 4G-verbinding kunnen deze intelligente laadpalen met elkaar communiceren en worden firmware-updates automatisch op afstand uitgevoerd. Deze zakelijke laadpaal maakt daarnaast efficiënt gebruik van de beschikbare stroom, ook wel dynamic load balancing genoemd.

De EVBox Businessline is een van de populairste laadpalen voor zakelijk gebruik. Dankzij de dubbele aansluiting kan je twee auto’s tegelijk opladen. Daarnaast heeft de Businessline een laadvermogen van 22kW. Ideaal voor klanten en werknemers die snel weer de weg op moeten.

Dynamic load balancing

Het opladen van een elektrische auto vraagt veel stroom van je energienetwerk. Als er veel elektrische apparaten aan staan, kan het zijn dat je energienetwerk niet de capaciteit heeft om ook nog je auto op te laden. In het ergste geval kan dit leiden tot een stroomstoring. Gelukkig is een EVBox laadpaal beschikbaar met dynamic load balancing. Deze techniek meet hoeveel stroom er beschikbaar is en hoeveel er wordt afgenomen door de laadpaal. Met load balancing schaalt een laadpaal het vermogen terug wanneer er niet voldoende stroom is om veilig te kunnen opladen. Hierdoor raakt jouw energienetwerk nooit overbelast en veroorzaakt je EVBox laadpaal geen stroomstoring in huis of op de zaak.