Home | EVBox laadpaal

EVBox laadoplossingen

EVBox laadpalen zijn ontwikkeld voor gebruiksvriendelijkheid en eenvoudig beheer. Dit is ook terug te zien in de bijgeleverde software die eenvoudig te gebruiken is op je smartphone en computer. De laadoplossingen worden wereldwijd aangeboden aan zowel bedrijven, als huishoudens.

Daarnaast is een EVBox laadpaal geschikt voor alle elektrische auto’s die momenteel op de markt zijn, maar ook voor alle elektrische auto’s die nog op de markt worden gebracht. Met een EVBox laadoplossing ben je dus klaar voor de toekomst. Waar EVBox een toekomstbestendige laadoplossing belooft, beloven wij bij WiR-duurzaam advies op maat, snelle service en een vakkundige installatie zodat jij zorgeloos de toekomst tegemoet kan rijden.

Je vindt alle laadpalen van EVBox in onze webshop

EVBox Businessline

De EVBox Businessline is een van de populairste laadpalen voor zakelijk gebruik. Dankzij de dubbele aansluiting kan je twee auto’s tegelijk opladen. Daarnaast heeft de Businessline een laadvermogen van 22kW. Ideaal voor klanten en werknemers die snel weer de weg op moeten.

EVBox voor laadplein

De Businessline uitvoering van EVBox is een goede optie voor huishoudens met twee elektrische auto’s. De EVBox Businessline heeft namelijk een dubbele socket, waardoor je nooit hoeft te wachten tot de auto van je partner is opgeladen. Deze EVBox laadpaal is dan ook ontworpen om perfect te functioneren op een laadplein. Zo is het mogelijk om tot 20 laadpalen aan te sluiten op hetzelfde systeem. Omdat elke laadpaal twee auto’s tegelijk kan opladen biedt dit ruimte tot 40 elektrische auto’s.

Doordat de EVBox Businessline beschikt over ingebouwde wifi- en 4G-verbinding kunnen deze intelligente laadpalen met elkaar communiceren en worden firmware-updates automatisch op afstand uitgevoerd. Deze zakelijke laadpaal maakt daarnaast efficiënt gebruik van de beschikbare stroom, ook wel dynamic load balancing genoemd.

Waarom een EVBox laadpaal?

De laadpalen van EVbox bieden verschillende voordelen. Zo zijn ze voorzien van EVBox load balancing, is het mogelijk om de laadpaal te integreren met zonnepanelen, en kun je altijd bellen naar de klantenservice van EVBox voor ondersteuning op afstand.

Dynamic load balancing

Het opladen van een elektrische auto vraagt veel stroom van je energienetwerk. Als er veel elektrische apparaten aan staan, kan het zijn dat je energienetwerk niet de capaciteit heeft om ook nog je auto op te laden. In het ergste geval kan dit leiden tot een stroomstoring. Gelukkig is een EVBox laadpaal beschikbaar met dynamic load balancing. Deze techniek meet hoeveel stroom er beschikbaar is en hoeveel er wordt afgenomen door de laadpaal. Met load balancing schaalt een laadpaal het vermogen terug wanneer er niet voldoende stroom is om veilig te kunnen opladen. Hierdoor raakt jouw energienetwerk nooit overbelast en veroorzaakt je EVBox laadpaal geen stroomstoring in huis of op de zaak.

Integratie met zonnepanelen

Rijden op zonne-energie is de beste optie op het gebied van duurzaamheid. Wil je nog groener rijden en je auto opladen met zonne-energie? Met een laadpaal EVBox is dat mogelijk. EVBox smart charging maakt het namelijk mogelijk om je auto op te laden met energie uit zonnepanelen. Dit maakt elektrisch rijden nog goedkoper. Zo kan je bijna gratis opladen en wordt er minder energie uit de zonnepanelen teruggeleverd, wat ook weer voordelig is.

Vakkundige installatie

De aanschaf van een laadpaal is een dure investering. Daarom is het van belang dat deze vakkundig wordt geplaatst. Bij WiR-duurzaam word je na de aanschaf gelukkig uitgebreid geholpen. Onze monteurs komen jouw EVBox laadpaal installeren, waardoor je verzekerd bent van een vakkundige en veilige plaatsing. Na installatie nemen we telefonisch contact op om te verzekeren dat alles naar wens is.

Heb je een vraag over EVBox smart charging, EVBox load balancing of een algemene vraag over onze laadpalen? Neem dan telefonisch contact met ons op en we staan je graag te woord.

Wordt het een laadpaal van EVBox? Of toch even verder kijken?

Waarom kiezen onze klanten voor WiR?

Advies op maat

Wij houden graag persoonlijk contact met de klant en zorgen samen voor de beste laadoplossing voor de betreffende situatie.

Snelle service

Je aankoop en installatie binnen enkele weken geregeld. Zo kunnen jij, je werknemers en/of klanten snel, veilig en opgeladen op weg!

Vakkundige installatie

Met onze gecertificeerde installatiepartners voorzien wij jou van een A-kwaliteit installatie. Veiligheid en kwaliteit staan voorop.

Transparante prijzen

Geen gedoe, gewoon een duidelijke prijs.

Een laadpaal kopen voor thuis of het bedrijf? Onze laadpalen van de topmerken Alfen, Easee, EVBox, Wallbox en Webasto zijn terug te vinden in onze winkel. Meer informatie over het aankopen van een laadpaal en het installeren ervan, vind je op onze installatiepagina en bij de veelgestelde vragen. Voor telefonisch advies kan je ons bereiken via 085 004 1921.

Klanten zeggen...

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr,

“Lorem ipsum dolor”

4/5
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et
– Naam

“Lorem ipsum dolor”

4/5
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et
– Naam

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door gebruik te maken van onze website gaan wij er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees hier meer over onze cookie voorwaarden.