Home | Installatie laadpaal thuis

Installatie laadpaal thuis

Om de aankoop van een laadpaal voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, regelt WiR ook de installatie voor je. Wij werken met gecertificeerde partijen die door heel Nederland laadpalen installeren. We streven ernaar je nieuwe laadpaal binnen twee weken na je bestelling bij jou thuis geïnstalleerd te hebben. Hieronder leggen we je in drie stappen uit hoe het proces verloopt.

In 3 stappen je laadpaal thuis geïnstalleerd

Stap 1

Aankoop van je nieuwe laadpaal

Nadat je eruit bent welk merk en type laadpaal jouw elektrische auto van stroom mag gaan voorzien, voeg je deze toe aan je winkelwagen en reken je af.

Stap 2

Inplannen installatiedatum en digitale intake

Binnen 24 uur belt de klantenservice van WiR om de datum van de installatie met je in te plannen. Het kan zijn dat we nog een aantal vragen met je doornemen om een beter idee te krijgen van de situatie bij jou thuis. Deze informatie is later belangrijk voor het installatieteam dat bij je langskomt.

Stap 3

Installatie van je laadpaal

Op de afgesproken datum komt het installatieteam bij je langs. Zorg dus dat je thuis bent! Wij nemen je nieuwe laadpaal mee. Binnen een dag wordt je laadpaal op de gewenste plek geïnstalleerd. Over het algemeen duurt de installatie tussen de 1,5 en 2,5 uur. Om er zeker van te zijn dat de installatie geslaagd is en jij tevreden bent, neemt WiR kort na de installatie telefonisch contact met je op.

Waarom een laadpaal kopen bij WiR?

Advies op maat

Wij houden graag persoonlijk contact met de klant en zorgen samen voor de beste laadoplossing voor jouw situatie.

Snelle service

Je aankoop en installatie binnen enkele weken geregeld. Zo kunnen jij, je werknemers en/of klanten snel, veilig en opgeladen op weg!

Vakkundige installatie

Met onze gecertificeerde installateurs voorzien wij jou van een A-kwaliteit installatie. Veiligheid en kwaliteit staan voorop.

Transparante prijzen

Geen gedoe, gewoon een duidelijke prijs.

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door gebruik te maken van onze website gaan wij er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees hier meer over onze cookie voorwaarden.