Home | Installatie laadpaal thuis

Installatie laadpaal thuis

Van het aankopen van een laadpaal tot de installatie van je laadpaal thuis, wij begeleiden je door het hele proces. Onze monteurs installeren je nieuwe laadstation thuis vaak binnen een halve dag. Op deze pagina lees je hoe we te werk gaan, en hoe we onvoorzien meerwerk in bijna alle gevallen voor zijn.

Een installatie blijft maatwerk

Elke thuisinstallatie is anders. Of het nu de indeling van de meterkast, de route van het kabeltracé, het type slimme meter, of uiteindelijke plek van de lader is, iedere installatie is uniek en dus maatwerk. Voor onze monteurs een opgave waarbij ze hun ervaring en creativiteit goed kunnen gebruiken. Omdat wij geloven dat een goede voorbereiding (vaak meer dan) het halve werk is, bereiden we ons voor aan de hand van beeldmateriaal. Via onze online offertemodule kun je gemakkelijk foto’s maken en uploaden van bijvoorbeeld je meterkast. Zo kunnen wij precies zien wat er nodig is en heel gericht een prijsopgave maken. Op deze manier voorkomen we meerwerk tijdens de uitvoering waardoor je nooit te veel betaalt.

In 3 stappen je laadpaal thuis geïnstalleerd

Stap 1

Vraag een offerte aan voor een installatie thuis

Nadat je eruit bent welk merk en type laadpaal jouw elektrische auto van stroom mag gaan voorzien, vraag je een offerte aan. Geen zorgen, ook als je er nog niet helemaal uit bent kun je een offerte bij ons aanvragen. Wij kijken dan mee welk laadstation het best bij jouw situatie past. Via onze online offertemodule kun je gemakkelijk beeldmateriaal uploaden zodat wij een duidelijk beeld van de situatie bij jou thuis krijgen. Vraag hier een offerte op maat aan.

Stap 2

Je ontvangt een offerte met een prijs op maat

Op basis van de door jou aangeleverde informatie, stellen we een offerte met een prijs op maat voor je op. Soms bellen we van te voren nog eens om alles helemaal duidelijk te hebben. Als we weten wat er aan werkzaamheden en materialen nodig is, ontvang je een offerte op maat gemaakt. Na akkoord op de offerte neemt onze planning contact met je op. Vaak kunnen we voor thuisinstallaties al binnen twee weken je laadpaal bij je thuis installeren. 

Stap 3

Installatie van je laadpaal thuis

Op de afgesproken datum komen onze monteurs bij je langs. Wij nemen je nieuwe laadpaal mee en installeren deze binnen een dag. Een installatie van een laadpaal thuis duurt vaak zo’n 2 tot 5 uur. Om er zeker van te zijn dat de installatie geslaagd is en jij tevreden bent, nemen we kort na de installatie telefonisch contact met je op.

Waarom een laadpaal kopen bij WiR?

Advies op maat

Wij houden graag persoonlijk contact met de klant en zorgen samen voor de beste laadoplossing voor jouw situatie.

Snelle service

Je aankoop en installatie binnen enkele weken geregeld. Zo kunnen jij, je werknemers en/of klanten snel, veilig en opgeladen op weg!

Vakkundige installatie

Met onze gecertificeerde installateurs voorzien wij jou van een A-kwaliteit installatie. Veiligheid en kwaliteit staan voorop.

Transparante prijzen

Geen gedoe, gewoon een duidelijke prijs.

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door gebruik te maken van onze website gaan wij er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees hier meer over onze cookie voorwaarden.