Home | Installatie laadpaal thuis

Installatie laadpaal thuis

Om de aankoop van een laadpaal voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, regelt WiR ook de installatie voor je. We streven ernaar je nieuwe laadpaal binnen twee weken na akkoord op de offerte bij jou thuis geïnstalleerd te hebben. Hieronder leggen we je in drie stappen uit hoe dit proces verloopt.

In 3 stappen je laadpaal thuis geïnstalleerd

Stap 1

Het uitzoeken van je nieuwe laadpaal

Nadat je eruit bent welk merk en type laadpaal jouw elektrische auto van stroom mag gaan voorzien, vraag je een offerte aan. Je kunt gemakkelijk beeldmateriaal uploaden zodat wij een duidelijk beeld van de situatie bij jou thuis krijgen.

Stap 2

Intake en een offerte op maat

Op basis van de door jou aangeleverde informatie, stellen we een offerte op maat voor je op. Vaak bellen we van te voren nog eens om alles helemaal duidelijk te hebben. 

Stap 3

Installatie van je laadpaal

Indien je akkoord gaat met de offerte, neemt onze planning contact met je op voor het inplannen van de installatie. Op de afgesproken datum komen onze monteurs bij je langs. Wij nemen je nieuwe laadpaal mee en installeren deze binnen een dag. Over het algemeen duurt de installatie tussen de 2 en 6 uur. Om er zeker van te zijn dat de installatie geslaagd is en jij tevreden bent, neemt WiR kort na de installatie telefonisch contact met je op.

Waarom een laadpaal kopen bij WiR?

Advies op maat

Wij houden graag persoonlijk contact met de klant en zorgen samen voor de beste laadoplossing voor jouw situatie.

Snelle service

Je aankoop en installatie binnen enkele weken geregeld. Zo kunnen jij, je werknemers en/of klanten snel, veilig en opgeladen op weg!

Vakkundige installatie

Met onze gecertificeerde installateurs voorzien wij jou van een A-kwaliteit installatie. Veiligheid en kwaliteit staan voorop.

Transparante prijzen

Geen gedoe, gewoon een duidelijke prijs.

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door gebruik te maken van onze website gaan wij er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees hier meer over onze cookie voorwaarden.