Your Cart

Laadkosten verrekenen

Ben jij op zoek naar een manier om jouw laadpalen gemakkelijk te beheren en de stroomkosten automatisch te verrekenen? Kies dan voor ons backofficesysteem voor laadpalen. Ons systeem biedt uitkomst voor de eigenaar van de laadpaal en maakt het beheer van de laadpalen een stuk gemakkelijker. Dankzij ons backofficesysteem worden de stroomkosten automatisch verrekend en ontvang jij aan het einde van de maand een vergoeding voor de kosten voor de geleverde stroom. Maar dat is nog niet alles! Met ons backofficesysteem kun je als eigenaar van de laadpaal ook geld verdienen door een extra tarief te hanteren op de geleverde stroom. De gebruiker van de laadpaal betaalt dat iets extra, maar als eigenaar verdien jij op deze manier jouw investering in de laadpaal terug. Kies voor ons backofficesysteem en haal het maximale uit jouw laadpalen!

Bob Vendel

Gepubliceerd op 19-11-2022

Publiek verrekenen

Door je laadpalen open te stellen voor het publiek, kun je als bedrijf, sportvereniging, of parkeerplaatseigenaar de investering terug verdienen door stroom te leveren aan de elektrische auto’s die van de laadpalen gebruik maken. Met ons backofficesysteem kunnen we het stroomverbruik per laadpaal nauwkeurig monitoren en automatisch verrekenen. Door een extra tarief op de geleverde stroom te hanteren, kun je als eigenaar van een businessmodel van je laadinfrastructuur maken. De gebruiker van de laadpaal betaalt iets extra, maar jij verdient je investering terug. Voor wie is dit interessant?

  • Bedrijven met een eigen wagenpark
  • Vastgoedbeheerders en -eigenaren
  • Verenigingen van Eigenaren (VvE’s)
  • Sportverenigingen met eigen parkeergelegenheid
  • Parkeerplaatseigenaren
  • Horecagelegenheden met eigen parkeergelegenheid

Zakelijk verrekenen met een laadpaal thuis

Naarmate meer en meer van werknemers overstappen op
elektrische voertuigen, wordt de behoefte aan handige en betrouwbare laadstations bij werknemers thuis steeds belangrijker. Als je als werkgever de kosten voor de (zakelijke) laadsessies wil vergoeden, is een backofficesysteem uitkomst. Het helpt met het beheer van de laadstations bij de werknemers thuis en biedt de
medewerkers tal van voordelen.

Verrekenen op kantoor- of bedrijfslocaties
Ook voor laadpalen op de kantoor- of bedrijfslocatie zelf heeft een backoffice voordelen. Zo kunnen werknemers, klanten en bezoekers eenvoudig hun laadsessies betalen met verschillende laadpassen, maar ook creditcards, pinpassen en zelfs mobiele betalingen worden geaccepteerd.

Verrekenen in een VvE

Ook in VvE’s is het een kwestie van tijd voor een meerderheid van de bewoners elektrisch rijdt. Ook hier biedt een backofficesysteem uitkomst voor het verrekenen van de verschillende laadsessies. Door een backofficesysteem te gebruiken, kan je als VvE de stroomkosten eenvoudig verrekenen en het beheer van laadstations efficiënter maken. Met een backofficesysteem krijgen bewoners automatisch de kosten van hun laadsessies vergoed en kan je als VvE het gebruik van de laadstations eenvoudig monitoren. Bovendien biedt een backoffice de mogelijkheid om de betalingen van laadsessies te ontvangen via verschillende methoden, zoals laadpassen, creditcards, pinpassen en mobiele betalingen. Op deze manier bied je als VvE jouw bewoners een moderne en duurzame oplossing voor het opladen van hun elektrische auto.

Makkelijk laadkosten verrekenen?

Persoonlijk advies

Wij houden graag persoonlijk contact met de klant en zorgen samen voor de beste laadoplossing voor jouw situatie!

Snelle service

Je aankoop en installatie binnen enkele weken geregeld. Zo kan jij snel, veilig en opgeladen op weg!

Vakkundige installatie

Met onze kundige monteurs voorzien wij jou van een A-kwaliteit installatie!

Altijd een prijs op maat

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant calculeren we een prijs op maat voor het werk. Zo betaal je nooit te veel!

Benieuwd naar ons backofficesysteem?