Your Cart

Laadkosten verrekenen

Beschikt een groot deel van je medewerkers over een elektrische auto? Of wil je dit als werkgever stimuleren? Dan kun je ervoor kiezen je medewerkers een laadpas of een laadstation vanuit het bedrijf te geven. Er is een hoop mogelijk door te werken met een zogenaamd backofficesysteem. Ook voor VvE’s biedt een backoffice uitkomst met het verrekenen van de gebruikte stroom in een appartementencomplex. Op deze pagina lees je meer over het gebruik van een backoffice en wat je er als VvE, werkgever én werknemer mee kunt.

Bob Vendel

Gepubliceerd op 19-11-2022

Zakelijk verrekenen met een laadpaal thuis

Naarmate meer en meer van werknemers overstappen op elektrische voertuigen, wordt de behoefte aan handige en betrouwbare laadstations bij werknemers thuis steeds belangrijker. Als je als werkgever de kosten voor de (zakelijke) laadsessies wil vergoeden, is een backofficesysteem uitkomst. Het helpt met het beheer van de laadstations bij de werknemers thuis en biedt de medewerkers tal van voordelen. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een backofficesysteem voor het beheren van transacties bij autolaadstations, is het gemak waarmee alles geregeld is. Met een backofficesysteem krijgen medewerkers automatisch de zakelijke laadsessies vergoed. Ook voor laadpalen op de kantoor- of bedrijfslocatie zelf heeft een backoffice voordelen. Zo kunnen werknemers, klanten en bezoekers eenvoudig hun laadsessies betalen met verschillende laadpassen, maar ook creditcards, pinpassen en zelfs mobiele betalingen worden geaccepteerd.

Verrekenen in een VvE

Ook in VvE’s is het een kwestie van tijd voor een meerderheid van de bewoners elektrisch rijdt. Ook hier biedt een backofficesysteem uitkomst voor het verrekenen van de verschillende laadsessies.

Makkelijk laadkosten verrekenen?

Persoonlijk advies

Wij houden graag persoonlijk contact met de klant en zorgen samen voor de beste laadoplossing voor jouw situatie!

Snelle service

Je aankoop en installatie binnen enkele weken geregeld. Zo kan jij snel, veilig en opgeladen op weg!

Vakkundige installatie

Met onze kundige monteurs voorzien wij jou van een A-kwaliteit installatie!

Altijd een prijs op maat

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant calculeren we een prijs op maat voor het werk. Zo betaal je nooit te veel!

Benieuwd naar ons backofficesysteem?

Persoonlijk advies

Wij houden graag persoonlijk contact.

Snelle service

Je aankoop en installatie binnen enkele weken geregeld.

Vakkundige installatie

Door onze kundige monteurs.

Prijs op maat

Altijd een prijs op maat. Zo betaal je nooit te veel.