Home | Laadpaal

Op zoek naar een laadpaal voor thuis of bij je bedrijfspand? Dan ben je bij WiR aan het juiste adres! De markt voor elektrische auto’s groeit steeds sneller, de markt voor laadpalen dus ook! Voor de meeste mensen zal het lastig zijn om de snelgroeiende hoeveelheid laadpaalmerken bij te houden. Bij WiR helpen we je graag met je keuze. Op onze product- en artikelpagina’s kun je jouw voorkeuren aangeven met behulp van de filterfuncties. Door je voorkeuren in te vullen achterhaal je eenvoudig welk merk en type laadpaal het meest geschikt is voor jouw situatie. Heb je je keuze gemaakt? WiR helpt je graag tot aan de deur, dus ook bij het laten installeren van laadpalen helpen we graag! Dit kun je eveneens aangeven met de filterfunctie. Het installeren is een intensieve klus die veilig en met precisie uitgevoerd dient te worden. Het is daarom aan te raden het installeren van een laadpaal thuis te laten doen door een gecertificeerd installateur. WiR biedt de complete service aan voor het installeren van de laadpaal aan huis, bij je bedrijfspand, en in de openbare ruimte.

Wij geven jou graag advies!

Hulp nodig bij het kiezen van een laadpaal?

WiR zo'n aanbieding!

Onderling zijn er grote verschillen tussen de merken en de verschillende modellen laadpalen. Waar het voor jou als eindgebruiker om gaat is dat je een laadpaal koopt die past bij jouw elektrische auto, jouw elektrische aansluiting thuis, en je te besteden budget. Ons assortiment bestaat uit verschillende typen laadpalen van de topmerken Alfen, Webasto en Wallbox. 

Voor de meeste laadpalen is er de optie om ze aan te schaffen met verschillende soorten slimme software. Daarmee kun je bijvoorbeeld makkelijk kilometers verrekenen met je baas of met iemand die je auto heeft gebruikt. Met de optie load balancing zorg je ervoor dat het opladen van je elektrische auto veilig gecombineerd kan worden met het overige gebruik van elektrische huishoudapparatuur.  

Benieuwd naar ons assortiment? Onze laadpalen van de topmerken Alfen, Webasto en Wallbox zijn te vinden op onze productpagina! Voor vragen staat Team WiR voor je klaar om telefonisch advies te geven over welke type en merk laadpaal voor jou het meest geschikt is zodat de overstap naar elektrisch rijden een fluitje van een cent wordt.

Klanten zeggen...

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr,

“Lorem ipsum dolor”

4/5
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et
– Naam

“Lorem ipsum dolor”

4/5
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et
– Naam

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door gebruik te maken van onze website gaan wij er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees hier meer over onze cookie voorwaarden.