Your Cart

Laadpalen zonder investering

Bij WiR-duurzaam bieden we de perfecte oplossing voor kantoor- en bedrijfslocaties die zich willen richten op duurzaamheid en tegelijkertijd willen profiteren van extra service voor werknemers, bezoekers en klanten. Onze kosteloze laadvoorzieningen zijn de ideale manier om jouw parkeerplaats te transformeren in een oplaadpunt voor elektrische auto’s, zonder dat je daarvoor zelf hoeft te investeren. Door te kiezen voor deze vorm van ‘Charging as a Service’, geef je jouw bedrijf de mogelijkheid om zichtbaar te verduurzamen, zonder de extra kosten voor het aanleggen van de laadinfrastructuur. Laat ons jouw parkeerplaats omtoveren tot een duurzaam laadplein en sluit je aan bij onze groeiende community van bedrijven die kiezen voor een groene toekomst.

Sjoerd de Boer

Gepubliceerd op 20-2-2023

Het gemak van Charging as a Service

Bij Charging as a Service bieden wij laadpalen aan als een service, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het beheer en onderhoud ervan. Wij blijven eigenaar van de laadpalen en zorgen voor de volledige installatie van de laadpalen. Ook blijven wij als eigenaar verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van de laadpalen. Dit betekent dat jij je kunt richten op je bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat je klanten altijd gebruik kunnen maken van de laadpalen.

Meegroeien met de laadbehoefte
Met Charging as a Service krijg je niet alleen toegang tot hoogwaardige laadpalen, maar ook tot een uitstekende service die de laadbehoefte op jouw locatie nauwlettend in de gaten houdt. Doordat onze laadpalen op ons backoffice zijn aangesloten, hebben wij inzicht in het verbruik op locatie. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op de groeiende laadbehoefte van jouw klanten. Wij breiden het aantal laadpalen uit wanneer dat nodig is, zodat jouw klanten altijd gebruik kunnen maken van onze betrouwbare laadpalen. Kies Charging as a Service en geniet van onze volledige ontzorging, terwijl wij ervoor zorgen dat jij, je medewerkers en klanten altijd opgeladen de deur uitgaan. Ervaar het gemak van Charging as a Service en neem contact met ons op om alle voordelen te ontdekken!

De voordelen van Charging as a Service

  • Geen zorgen over het beheer van de laadpalen
  • Plaatsing in veel gevallen volledig kosteloos
  • Volledige installatie wordt verzorgd
  • Stroomkosten worden automatisch verrekend
  • Hoge up-time wordt gegarandeerd
  • Uitstekende service in heel Nederland
  • Verhoog de service op jouw locatie
  • Volledige ontzorging, zodat jij je op je bedrijf kunt focussen
Benieuwd naar hoe we jouw kantoor- of bedrijfslocatie kunnen voorzien van een laadplein? Neem contact met ons op en ontdek alle voordelen!

Hoe werkt het?

Ons team gaat graag met je in gesprek om de meest geschikte locatie voor de laadvoorzieningen te bepalen. We komen langs voor een technische schouw op locatie waarmee we een beeld van de situatie krijgen. Op basis van de laadbehoefte en de mogelijkheden ter plaatse, stellen we een vrijblijvend voorstel op voor de exploitatie vanuit onze kant, met daarin duidelijke afspraken. Wij verzorgen tijdens de looptijd de verrekening, waarmee we de initiële investering binnen de looptijd van de overeenkomst terugverdienen.

Voeding van de laadpalen
Wij bieden twee mogelijkheden voor energievoorziening van de laadpalen. Wij kunnen de laadpalen aansluiten op de meterkast van jouw bedrijf en rekenen de energiekosten met je af. Of wij vragen een nieuwe aansluiting aan bij de netbeheerder en nemen de kosten hiervan voor onze rekening.

Type laadpalen: Alfen
Met onze laders van Alfen die voldoen aan de hoogste eisen, zorgen wij voor de beste laadervaring voor jouw medewerkers en klanten. De Alfen Eve Double Pro-line is het vlaggenschip onder de Alfen laadpalen en wordt steeds meer gezien in de openbare ruimte en op bedrijfsterreinen. Met zijn dubbele socket kan deze laadpaal twee auto’s tegelijkertijd opladen, terwijl de robuuste behuizing speciaal is ontworpen voor intensief gebruik en alle weersomstandigheden kan weerstaan.

De smart charging-software zorgt voor een gelijkmatige distributie van stroom over alle laadpalen, waardoor elke auto evenveel stroom krijgt. Als er minder auto’s opladen, krijgt elke laadpaal meer stroom en worden auto’s sneller opgeladen. Met de mogelijkheid om tot wel 100 laadpalen op één systeem aan te sluiten, biedt de Double Pro-line de ultieme oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar slimme laadoplossingen.

Geld verdienen met een laadplein?

Persoonlijk advies

Wij houden graag persoonlijk contact met de klant en zorgen samen voor de beste laadoplossing voor jouw situatie.

Snelle service

Je aankoop en installatie binnen enkele weken geregeld. Zo kan jij snel, veilig en opgeladen op weg.

Vakkundige installatie

Met onze kundige monteurs voorzien wij jou van een A-kwaliteit installatie.

Altijd een prijs op maat

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant calculeren we een prijs op maat voor het installatiewerk.

Samen kijken naar de juiste laadoplossing?