Home | Offerte aanvraag

Offerte meerdere laadpalen aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een laadoplossing voor je bedrijf of organisatie! Een enkele laadpaal is vaak al maatwerk en grotere projecten zoals een laadplein vergen behoorlijk wat aandacht. Wij helpen je daarom graag persoonlijk verder. Doe hieronder een offerteaanvraag voor meerdere laadpalen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever meteen telefonisch contact? Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 via 085 004 1921.

Wil je een laadpaal bij je thuis laten installeren? Vraag dan hier een offerte voor een laadpaal met installatie aan.

Type laadpaal
Contactgegevens
Gegevens laadplein

Waarom een offerte aanvragen bij WiR?

Advies op maat

Wij houden graag persoonlijk contact met de klant en zorgen samen voor de beste laadoplossing voor de betreffende situatie.

Snelle service

Je aankoop en installatie binnen enkele weken geregeld. Zo kunnen je werknemers en/of klanten snel, veilig en opgeladen op weg!

Vakkundige installatie

Met onze gecertificeerde installatiepartners voorzien wij jou van een A-kwaliteit installatie. Veiligheid en kwaliteit staan voorop.

Transparante prijzen

Geen gedoe, gewoon een duidelijke prijs.

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door gebruik te maken van onze website gaan wij er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees hier meer over onze cookie voorwaarden.