Home | Offerte aanvraag

Offerte aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een laadoplossing voor je bedrijf of organisatie! Een enkele laadpaal is vaak al maatwerk en grotere projecten zoals een laadplein vergen behoorlijk wat aandacht. Wij helpen je daarom graag persoonlijk verder. Doe hieronder een offerteaanvraag voor één of meerdere laadpalen en we nemen binnen 24 uur contact met je op! Liever meteen telefonisch contact? Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 via 085 004 1921. 

Type laadpaal
Contactgegevens
Gegevens laadplein

Onze beste laadpalen voor een laadplein!

Voor welke laadpaal moet je nu een offerte voor je laadplein aanvragen? Laadpalen bestaan tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Er zijn tientallen merken en per merk ook nog eens verschillende typen laadpalen. Sommige laadpalen kun je met je telefoon verbinden en met anderen kun je twee auto’s tegelijk opladen. Voor sommige moet je je met een laadpas aanmelden en voor andere geldt het principe van Plug & Charge: stekker erin en laden maar. Niet alle laadpalen zijn daarom geschikt voor een laadplein bij je bedrijf. Bij WiR hebben we een ruim assortiment aan laadpalen waarbij je via de filterfunctie op onze winkelpagina gemakkelijk de dingen selecteert die jij belangrijk vindt bij het kopen van een laadpaal voor je bedrijf! Om je op weg te helpen lichten we onze twee beste laadpalen voor een laadplein hieronder toe!

Waarom een laadpaal van Alfen kopen voor je laadplein?

De Double Pro-line is het vlaggenschip onder de laadpalen van Alfen en zien we steeds vaker terug in de openbare ruimte. Ook bedrijven kopen deze laadpaal graag voor een laadplein. De laadpaal valt meteen op door het relatief grote formaat ervan, wat te verklaren is door de dubbele socket. Met een dubbele socket heb je twee stopcontacten en kan je dus twee auto’s tegelijk opladen! De robuuste behuizing van de Double Pro-line is door Alfen ontworpen voor intensief gebruik, regelmatige wissels van gebruikers, en is goed bestand tegen het Nederlandse weer. De laadoplossing kan zowel aan de muur of op een paal worden gemonteerd. Dit maakt de Double Pro-line van Alfen een zeer geschikte laadpaal voor bedrijven die een laadplein willen.

Een bedrijf beschikt over het algemeen over meer elektrische capaciteit dan het netwerk van een huis. Vanwege deze grotere capaciteit is het mogelijk om meerdere laadpalen aan te sluiten en zo een laadplein te realiseren. De Double Pro-line kan tot wel 100 laadpalen op één systeem hebben. Door smart charging-software op de laadpalen te laten installeren, zorgen de laadpalen voor een evenredige distributie van stroom over de verschillende laadpalen. Daarmee krijgen alle auto’s die opladen evenveel stroom. Als er minder auto’s opladen, kan er meer stroom naar elke laadpaal waarmee de auto’s sneller opladen.

Met zijn solide, duurzame behuizing en de slimme functies is de Double Pro-line van Alfen een zeer geschikte laadpaal voor bedrijven. Geïnteresseerd in de Alfen Double Pro-line? Bekijk ‘m hier of vraag hierboven een offerte aan! Een laadpaal kopen was nog nooit zo makkelijk.

Waarom een laadpaal van EVBox kopen voor je laadplein?

Een andere zeer geschikte laadpaal voor een laadplein is de EVBox BusinessLine. Hoewel de EVBox BusinessLine ook functioneert bij een huishouden met meer dan één elektrische auto, wordt deze laadpaal voornamelijk ingezet voor zakelijke oplossingen en dus steeds vaker aangekocht voor laadpleinen. Met de BusinessLine van EVBox vul je gemakkelijk een parkeerterrein of -garage tot 20 stuks. Vanwege de dubbele socket kun je daarmee dus 40 voertuigen van stroom voorzien!

Een ander groot voordeel van de EVBox Businessline is dat er gebruik gemaakt kan worden van een backofficesysteem waarbij het laadverbruik inzichtelijk wordt weergeven, het gastgebruik beheerd kan worden, en laadsessies automatisch gedeclareerd kunnen worden. De laadpalen kunnen daarnaast onderling communiceren via wifi en over de 4G-verbinding via welke zij ook software-updates ontvangen. Met het Dynamic Power Management-systeem (eigenlijk hetzelfde als het smart charging-syseem van Alfen) kan het beschikbare laadvermogen evenredig verdeeld worden onder de laadpalen. Al met al een zeer geschikte laadpaal voor jouw laadplein! 

Geïnteresseerd in de EVBox BusinessLine? Bekijk ‘m hier of vraag een offerte aan! Een laadpaal kopen was nog nooit zo makkelijk.

Waarom een offerte aanvragen bij WiR?

Advies op maat

Wij houden graag persoonlijk contact met de klant en zorgen samen voor de beste laadoplossing voor de betreffende situatie.

Snelle service

Je aankoop en installatie binnen enkele weken geregeld. Zo kunnen je werknemers en/of klanten snel, veilig en opgeladen op weg!

Vakkundige installatie

Met onze gecertificeerde installatiepartners voorzien wij jou van een A-kwaliteit installatie. Veiligheid en kwaliteit staan voorop.

Transparante prijzen

Geen gedoe, gewoon een duidelijke prijs.

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door gebruik te maken van onze website gaan wij er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees hier meer over onze cookie voorwaarden.