Your Cart

Wij.
Innoveren.
Rijgedrag.

Kijk, jij bent goed bezig! Met het rijden van een elektrische auto draag je bij aan een betere planeet. Hoe minder CO2 we met z’n allen uitstoten, hoe groter de kans dat we klimaatverandering de aankomende jaren beheersbaar kunnen houden. Maar goed, genoeg over jou en de planeet. Dit is immers de Over Ons-pagina, en gaat dus over ons: de mensen achter WiR-duurzaam en waar wij als organisatie voor staan.

Over WiR-duurzaam

WiR-duurzaam is een toonaangevend installateur én leverancier van laadinfrastructuur. Laadinfrastructuur gebruiken we hier in de breedste zin van het woord, namelijk van een enkel laadpunt voor thuis, tot en met grootschalige laadpleinen uitgerust met snelladers en eventueel gekoppeld aan zonnecarports en batterijopslagsystemen. Het is onze missie om bedrijven en particulieren te helpen bij de overstap naar een duurzamere toekomst. Dit doen we stap voor stap, laadpunt voor laadpunt.

Ons team
Ons team bestaat uit experts op het gebied van laadtechnologie en energieopslag. Onze adviseurs met achtergronden in de elektrotechniek, solar, en bouw & infra vullen elkaar naadloos aan en vormen hiermee een ijzersterk team. We zijn trots op ons snelgroeiende team elektromonteurs dat Nederland elke dag een stukje duurzamer maakt.

Onze werkwijze: snel én goed
Wij begrijpen als geen ander dat installatiewerk maatwerk is, daarom hanteren we een persoonlijke aanpak voor elk project: hoe klein of groot ook. We beoordelen elke situatie specifiek en werken vanaf daar een plan uit. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en zo de beste laadoplossing te realiseren. Dat deze methode werkt, daar twijfelen we niet meer aan. Onze klantreviews spreken voor zich!

Persoonlijk advies

Snelle service

Vakkundige installatie

Prijs op maat

Een lader mét een 5-sterren installatie. En dat binnen twee weken!

Wie zijn wij? Over de laadbazen

Bob heeft een achtergrond in de bedrijfskunde, de automotive branche, en komt uit de zonnesector. In de wereld van de zonnepanelen zag hij hoe snel de energietransitie zich kan voltrekken in delen van de energiemarkt. Naast een bijzonder snelle groei in het aantal geplaatste zonnepanelen in Nederland, stond hij vooral versteld over de enorme snelheid in technologische ontwikkeling die zich in slechts enkele jaren voltrok. “Dat maakt ook deze laadpalenmarkt zo leuk! Door continu de markt in de gaten te houden, kunnen we altijd de nieuwste en meest innovatieve laadpalen aanbieden. Een mooi voorbeeld hiervan is de bidirectionele Wallbox Quasar waarmee je vanuit de autobatterij stroom aan je huis kunt terugladen. Daar krijg ik nou energie van!”

Wie zijn wij?Over de laadbazen

Bob heeft een achtergrond in de bedrijfskunde, de automotive branche, en komt uit de zonnesector. In de wereld van de zonnepanelen zag hij hoe snel de energietransitie zich kan voltrekken in delen van de energiemarkt. Naast een bijzonder snelle groei in het aantal geplaatste zonnepanelen in Nederland, stond hij vooral versteld over de enorme snelheid in technologische ontwikkeling die zich in slechts enkele jaren voltrok. “Dat maakt ook deze laadpalenmarkt zo leuk! Door continu de markt in de gaten te houden, kunnen we altijd de nieuwste en meest innovatieve laadpalen aanbieden. Een mooi voorbeeld hiervan is de bidirectionele Wallbox Quasar waarmee je vanuit de autobatterij stroom aan je huis kunt terugladen. Daar krijg ik nou energie van!”

Sjoerd heeft een achtergrond in ruimtelijke ordening en planologie, en komt bij het Ingenieursbureau van de Gemeente Amsterdam vandaan. Daar hield hij zich bezig met civiele techniek en klimaat-neutrale gebiedsontwikkeling. Ook werd hij daar voor het eerst geconfronteerd met een tekort aan capaciteit op het Nederlandse elektriciteitsnetwerk. “Ik was enorm verbaasd toen ik hoorde dat de netbeheerder de gebouwen die wij binnen enkele maanden zouden opleveren plots niet van stroom kon voorzien. Hoewel we in een relatief vroeg stadium van de energietransitie zitten, ervaren we dus al capaciteitsproblemen op het net. Elektrische auto’s kunnen in de nabije toekomst een belangrijke rol gaan spelen bij gedecentraliseerde energieopslag en -distributie.”

George vult het team aan met zijn elektrotechnische kennis en ruime ervaring in de elektrotechniek. Als afgestudeerd elektrotechnicus en met zijn jarenlange werkervaring in AC- en DC-techniek is hij niet onbekend met elektrotechnische verduurzaming en de energietransitie. Hij draait zijn hand er dan ook niet voor om wanneer we te maken hebben met hoge vermogens of technische uitdagingen. Bij George geldt hoe groter de opgave, hoe leuker het project. Stel hem vooral op de proef, want volgens George “lukt altijd alles! En als het niet lukt, dan lukt het alsnog!”

George is ons technisch genie en vult het team aan met zijn elektrotechnische kennis en ruime ervaring in de elektrotechniek. Als afgestudeerd elektrotechnicus en met zijn jarenlange werkervaring in AC- en DC-techniek is hij niet onbekend met elektrotechnische verduurzaming en de energietransitie. Bij George geldt hoe groter de opgave, hoe leuker het project. Stel hem vooral op de proef, want volgens George “lukt altijd alles! En als het niet lukt, dan lukt het alsnog!”