Home | Over ons

Wij zijn WiR

Zoek je een eigen laadpaal voor thuis of meerdere voor op de zaak? WiR helpt je als onafhankelijke aanbieder van laadpalen bij de beste keuze voor jouw situatie!

Bij WiR helpen we je snel en vakkundig op weg!

We snappen maar al te goed dat het uitkiezen van een laadpaal een lastige klus kan zijn. Ingewikkelde technologie, lastige begrippen en hoe zit het met de installatie? Bovendien is een laadpaal vaak een prijzige investering. Bij WiR maken we het hele aankoopproces daarom zo makkelijk mogelijk voor je. Van het uitkiezen van een laadpaal tot de installatie ervan, wij begeleiden je door het hele proces. Dit doen we op een klantgerichte manier waarbij we werken met A-kwaliteit producten, gecertificeerde installatiepartners en transparante prijzen.

Laadpalen van de topmerken Alfen, Easee, EVBox, Wallbox en Webasto zijn terug te vinden in onze webshop. Meer informatie over het aankopen van een laadpaal en het installeren ervan vind je bij de veelgestelde vragen. Voor advies op maat kun je ons op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bellen op het nummer 085 004 1921.

Wij zijn premium partner van

Referentieprojecten

In de afgelopen maanden heeft WiR een aantal mooie zakelijke projecten gerealiseerd. Naast dat we veel bij mensen thuis laadstations plaatsen, helpen we ook bedrijven met de overstap naar het elektrisch rijden. Door gloednieuwe laadinfrastructuur aan te leggen, kunnen medewerkers ook op de werkplek hun elektrische auto opladen. Een voorbeeld hiervan is Van Duuren, specialist in Europese distributie. Nadat we op een van de locaties van Van Duuren tweemaal de EVBox Businessline geïnstalleerd hadden, mochten we enkele maanden later al terugkomen om een derde laadstation te plaatsen!

"Super service, prettige informele communicatie en een soepele levering. WiR onderscheidt zich door mee te denken met de klant. Als we uitbreiden komen we zeker weer bij WiR uit!"

– Sven van Duuren

"Super service, prettige informele communicatie en een soepele levering. WiR onderscheidt zich door mee te denken met de klant. Als we uitbreiden komen we zeker weer bij WiR uit!"

– Sven van Duuren

Waarom kiezen onze klanten voor WiR?

Advies op maat

Wij houden graag persoonlijk contact met de klant en zorgen samen voor de beste laadoplossing voor jouw situatie.

Snelle service

Je aankoop en installatie binnen enkele weken geregeld. Zo kunnen jij, je werknemers en/of klanten snel, veilig en opgeladen op weg!

Vakkundige installatie

Met onze gecertificeerde installateurs voorzien wij jou van een A-kwaliteit installatie. Veiligheid en kwaliteit staan voorop.

Transparante prijzen

Geen gedoe, gewoon een duidelijke prijs.

Bekijk onze laadpalen!

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door gebruik te maken van onze website gaan wij er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees hier meer over onze cookie voorwaarden.