Home | Over ons

Wij zijn WiR

Zoek je een eigen laadpaal voor thuis of meerdere voor op de zaak? WiR helpt je als onafhankelijke aanbieder van laadpalen bij de beste keuze voor jouw situatie!

Bij WiR helpen we je snel en vakkundig op weg!

We snappen maar al te goed dat het uitkiezen van een laadpaal een lastige klus kan zijn. Ingewikkelde technologie, lastige begrippen en hoe zit het met de installatie? Bovendien is een laadpaal vaak een prijzige investering. Bij WiR maken we het hele aankoopproces daarom zo makkelijk mogelijk voor je. Van het uitkiezen van een laadpaal tot de installatie ervan, wij begeleiden je door het hele proces. Dit doen we op een klantgerichte manier waarbij we werken met A-kwaliteit producten, gecertificeerde installatiepartners en transparante prijzen.

Laadpalen van de topmerken Alfen, Easee, EVBox, Wallbox en Webasto zijn terug te vinden in onze webshop. Meer informatie over het aankopen van een laadpaal en het installeren ervan vind je op onze installatiepagina en bij de veelgestelde vragen. Voor advies op maat kun je ons bellen op het nummer 085 004 1921.

Wij zijn premium partner van

Referentieprojecten

Van Duuren - Zakelijke Installatie

In het afgelopen jaar heeft WiR een aantal mooie projecten gerealiseerd. Naast een grote hoeveelheid particuliere installaties, hebben we een aantal bedrijven geholpen met het aanleggen van hun gloednieuwe laadinfrastructuur. Eén hiervan is bijvoorbeeld Van Duuren, specialist in Europese distributie. In september hebben we op een van de locaties van Van Duuren tweemaal de EVBox Businessline geïnstalleerd. Hoewel de EVBox BusinessLine ook functioneert bij een huishouden met meer dan een elektrische auto, wordt deze laadpaal voornamelijk ingezet voor zakelijke oplossingen en dus steeds vaker aangekocht voor laadpleinen. Met de BusinessLine van EVBox vul je gemakkelijk een parkeerterrein of -garage tot 20 stuks. Vanwege de dubbele socket kun je daarmee dus 40 voertuigen van stroom voorzien! Van Duuren is heeft op deze bedrijfslocatie momenteel 10 stuks van deze laadpaal.

"Super service, prettige informele communicatie en een soepele levering. WiR onderscheidt zich door mee te denken met de klant. Als we uitbreiden komen we zeker weer bij WiR uit!"

– Sven van Duuren

Waarom kiezen onze klanten voor WiR?

Advies op maat

Wij houden graag persoonlijk contact met de klant en zorgen samen voor de beste laadoplossing voor jouw situatie.

Snelle service

Je aankoop en installatie binnen enkele weken geregeld. Zo kunnen jij, je werknemers en/of klanten snel, veilig en opgeladen op weg!

Vakkundige installatie

Met onze gecertificeerde installateurs voorzien wij jou van een A-kwaliteit installatie. Veiligheid en kwaliteit staan voorop.

Transparante prijzen

Geen gedoe, gewoon een duidelijke prijs.

Bekijk onze laadpalen!

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door gebruik te maken van onze website gaan wij er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees hier meer over onze cookie voorwaarden.