Home | Wallbox laadpaal

Laadpalen van Wallbox

Wallbox is een snelgroeiende Europese laadpalenproducent die zich bezighoudt met innovatieve en slimme laadoplossingen voor elektrische voertuigen. In onze webshop bieden we de complete reeks van Wallbox laadpalen aan geschikt voor aan huis, op het bedrijf en voor publieke oplaadplekken. De slimme modellen van Wallbox worden geleverd met een grote variëteit aan laadvermogens en functionaliteiten.

Op zoek naar een laadpaal van Wallbox? De laadpalen van Wallbox zijn compact en met een strak design ontworpen. Voorzien van technische handigheidjes zoals een Wallbox app voor je smartphone, wifi- en bluetoothverbinding en de mogelijkheid load-balancing toe te passen. Met load balancing-software past een laadpaal het stroomverbruik automatisch aan naar de restspanning van het net om overbelasting van het stroomnetwerk te voorkomen. Lees hieronder meer over de laadpalen van Wallbox.

Je vindt alle laadpalen van Wallbox in onze webshop

Onze laadpalen van Wallbox voor thuis of op kantoor!

Bij WiR bieden we verschillen laadpalen van Wallbox aan. De specificaties verschillen per type, waardoor de ene laadpaal meer geschikt is voor thuis, en de ander meer voor kantoor. Hieronder lichten we de verschillende laadpalen van Wallbox voor je toe!

De compacte Wallbox Pulsar Plus

Wallbox Pulsar Plus voor thuis

De Wallbox Pulsar Plus is een van onze favoriete laadpalen voor thuis. Deze compact ontworpen laadpaal is standaard uitgerust met een vaste kabel van 5 meter maar is ook beschikbaar met een laadkabel van 7 meter. Door het kleine formaat en het strak afgewerkte zwart of witte design past deze stijlvolle laadoplossing perfect in je garage of bevestigd bij je oprit!

De Pulsar Plus is ontworpen met een maximaal laadvermogen van 22kW. Voor auto’s die met minder kW laden, schaalt de laadpaal gemakkelijk terug. Zo past de Wallbox Pulsar Plus zich aan de behoefte van iedere auto aan! Kies je voor de mogelijkheid load balancing-software te laten installeren, dan weet je zeker dat je energieverdeling thuis of op kantoor optimaal in balans is. De Pulsar Plus past zich automatisch aan naar de restspanning om overbelasting van het stroomnetwerk te voorkomen. Via de ingebouwde wifi- en bluetoothverbinding kan je gemakkelijk via de Wallbox app jouw laadsessies bekijken en inplannen en zelfs de laadsnelheid instellen. Geïnteresseerd in de Wallbox Pulsar Plus voor bij jou thuis? Bekijk ‘m hier!

De elegante Wallbox Copper

De Wallbox Copper is geschikt voor zowel thuisladen als voor op de zaak. De lader is standaard uitgerust met DC-lekbescherming, wifi- en bluetoothverbinding waarmee je via de Wallbox app je laadsessies kan bekijken. De Copper is beschikbaar met een maximaal vermogen van 22kW voor 3-fase installaties. Hierdoor is de Wallbox Copper geschikt voor de nieuwste auto’s!

Let op! Wil je meerdere van de Wallbox Copper laten installeren voor bijvoorbeeld een laadplein? Dit valt niet onder ons standaard installatiepakket. Er zal een offerte voor een installatie op maat worden opgemaakt. Neem voor vragen hierover contact met ons op of vul het offerteformulier in.

Wordt het een laadpaal van Wallbox? Of toch even verder kijken?

Waarom kiezen onze klanten voor WiR?

Advies op maat

Wij houden graag persoonlijk contact met de klant en zorgen samen voor de beste laadoplossing voor de betreffende situatie.

Snelle service

Je aankoop en installatie binnen enkele weken geregeld. Zo kunnen jij, je werknemers en/of klanten snel, veilig en opgeladen op weg!

Vakkundige installatie

Met onze gecertificeerde installatiepartners voorzien wij jou van een A-kwaliteit installatie. Veiligheid en kwaliteit staan voorop.

Transparante prijzen

Geen gedoe, gewoon een duidelijke prijs.

Een laadpaal kopen voor thuis of het bedrijf? Onze laadpalen van de topmerken Alfen, Easee, EVBox, Wallbox en Webasto zijn terug te vinden in onze winkel. Meer informatie over het aankopen van een laadpaal en het installeren ervan, vind je op onze installatiepagina en bij de veelgestelde vragen. Voor telefonisch advies kan je ons bereiken via 085 004 1921.

Klanten zeggen...

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr,

“Lorem ipsum dolor”

4/5
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et
– Naam

“Lorem ipsum dolor”

4/5
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et
– Naam

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door gebruik te maken van onze website gaan wij er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees hier meer over onze cookie voorwaarden.