Home | Webasto laadpaal

Laadpalen van Webasto

Op zoek naar een laadpaal van Webasto? De laadpalen van Webasto staan bekend om hun strakke design, goede kwaliteit en het gebruiksgemak. De Duitse Webasto Group ontwikkelt en produceert sinds 1937 zonnedaken. Sinds 2017 ontwikkelt en produceert het bedrijf laadpalen voor thuis, het bedrijf en de openbare ruimte. Momenteel is Webasto vertegenwoordigd op meer dan 50 locaties wereldwijd en is een van ‘s werelds 100 grootste leveranciers aan de auto-industrie. Lees hieronder meer over de laadpalen van Webasto!

Je vindt al onze laadpalen in onze webshop

Een laadpaal van Duitse kwaliteit: de Webasto Pure 2

Met de Webasto Pure 2 is het opladen van je auto echt Plug & Charge: stekker in de auto en laden maar. Deze laadpaal heeft namelijk geen slimme software. Hierdoor is de Webasto Pure 2 ook bijzonder scherp geprijsd. De Pure 2 komt standaard met een strak afgewerkt zwart design en een kabel van 4,5 meter. Een laadkabel van 7 meter is ook mogelijk. Deze laadpaal van Duitse kwaliteit heeft een solide behuizing en is te vergrendelen met een sleutel onderaan het laadstation. Daarmee sluit je de stroom van de paal af en kunnen anderen niet laden op de laadpaal. 

Wordt het een laadpaal van Webasto? Of toch even verder kijken?

Waarom kiezen onze klanten voor WiR?

Advies op maat

Wij houden graag persoonlijk contact met de klant en zorgen samen voor de beste laadoplossing voor de betreffende situatie.

Snelle service

Je aankoop en installatie binnen enkele weken geregeld. Zo kunnen jij, je werknemers en/of klanten snel, veilig en opgeladen op weg!

Vakkundige installatie

Met onze gecertificeerde installatiepartners voorzien wij jou van een A-kwaliteit installatie. Veiligheid en kwaliteit staan voorop.

Transparante prijzen

Geen gedoe, gewoon een duidelijke prijs.

Een laadpaal kopen voor thuis of het bedrijf? Onze laadpalen van de topmerken Alfen, Easee, EVBox, Wallbox en Webasto zijn terug te vinden in onze winkel. Meer informatie over het aankopen van een laadpaal en het installeren ervan, vind je op onze installatiepagina en bij de veelgestelde vragen. Voor telefonisch advies kan je ons bereiken via 085 004 1921.

Klanten zeggen...

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr,

“Lorem ipsum dolor”

4/5
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et
– Naam

“Lorem ipsum dolor”

4/5
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et
– Naam

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door gebruik te maken van onze website gaan wij er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees hier meer over onze cookie voorwaarden.