Your Cart

Onze.
Webasto.
Laadpalen.

Sinds 2017 ontwikkelt en produceert Webasto laadpalen voor thuis, het bedrijf en de openbare ruimte. Momenteel is Webasto vertegenwoordigd op meer dan 50 locaties wereldwijd en is een van ‘s werelds 100 grootste leveranciers aan de auto-industrie. Lees hieronder meer over de laadpalen van Webasto!

Advies op maat

Snelle service

Vakkundige installatie

Transparant prijzen

Onze Webasto laadpalen voor thuis of op kantoor

Op zoek naar een laadpaal van Webasto? De laadpalen van Webasto staan bekend om hun strakke design, goede kwaliteit en het gebruiksgemak. 

De Webasto Pure 2

Met de Webasto Pure 2 is het opladen van je auto echt Plug & Charge: stekker in de auto en laden maar. Deze laadpaal heeft namelijk geen slimme software. Hierdoor is de Webasto Pure 2 ook bijzonder scherp geprijsd. De Pure 2 komt standaard met een strak afgewerkt zwart design en een kabel van 4,5 meter. Een laadkabel van 7 meter is ook mogelijk. Deze laadpaal van Duitse kwaliteit heeft een solide behuizing en is te vergrendelen met een sleutel onderaan het laadstation. Daarmee sluit je de stroom van de paal af en kunnen anderen niet laden op de laadpaal. 

Op basis van jouw wensen adviseren we de beste laadoplossing. Van een advies en een prijs op maat en een vakkundige installatie. Kies ook voor kwaliteit.

Een installatie aanvragen voor dit product?

Benieuwd naar de prijs voor dit product met installatie? Vraag een offerte bij ons aan.

 Een vakkundige installatie –> binnen twee weken geïnstalleerd

 Een prijs op maat –> zo betaal je nooit te veel

 Eigen monteurs –> wel zo handig

Webasto thuis installatie